континенталь молдова

Prin promovarea noastră veţi primi nu gogoşi, ci clienţi – noi ştim cum să pescuim!

Prin promovarea noastră veţi primi nu gogoşi, ci clienţi – noi ştim cum să pescuim!

Promovarea site-ului reprezintă un complex de activităţi privind optimizarea site-ului pentru adaptarea loras stemele de căutarea şi reţelele de socializare. Astfel apare posibilitatea de a primi mai mult trafic de cumpărători potenţiali ai mărfii dvs.

E chiar atât de simplu?

Dacă nu pătrunzi în esenţă, ar putea să pară simplu, dar e ca şi cum ai bate computerul la şah sau a-i urca pe creasta valului pe scândura de surfing pe timp de furtună.

Roboţii sistemelor de căutare şi ai reţelelor de socializare întotdeauna se dezvoltă şi seamănă cu intelectul artificial. Ei nu fac concesii şi utilizarea metodelor interzise înseamnă riscul sancţiunilor, care se va solda cu pierderea timpului, banilor şi autorităţii a site-lui.

Cunoaşteţi că primul site afişat de motorul de căutare atrage circa 40% din toţi vizitatorii interesaţi de produsul ori serviciul dvs.

Al doilea site afişat primeşte +-20% şi cu cât e mai mică poziţia, cu atât mai mulţi vizitatori pierde site-ul, iar asta înseamnă că dvs. rataţi un număr considerabil de vânzări.

Adevărata reţetă a unei promovări reuşite constă dintr-o combinaţie a ştiinţei şi strategiei, este tocmai ceea ce facem noi.

Un motor de căutare, cum ar fi Google sau Yandex, ia în consideraţie peste 250 de factori. Noi verificăm şi ajustăm site-ul în conformitate cu aceşti factori pentru o mai eficientă ierarhizare a căutării.

Desktop

De ce e cazul să încredinţaţi nouă promovarea

Metodele „albe”

Metodele „albe”

de promovare a site-urilor, recomandate de sistemele de căutare şi de socializare.

Promovarea profesională

Promovarea profesională

corespunzător muncii executate pentru suportul tehnic al site-ului.

Urmărire operativă

Urmărire operativă

a statisticii şi corectare instantanee a lucrului efectuat.

Şi încă ceva

Şi încă ceva

vă promitem să facem totul corect şi onest, aşa cum cer sistemele de căutare.

A cunoaşte înseamnă să faci o jumătate din lucru – a implementa cunoştinţele înseamnă a doua jumătate de lucru?

Suntem capabili să facem faţă celor mai complicate şi ample sarcini. Dacă ne-am apucat să promovăm site-ul dvs., ţinând cont de toate oportunităţile – rezultatul este garantat chiar şi în condiţii de concurenţă acerbă pe segmentul respectiv.

Nu mai e nevoie să vă gândiţi cum să atrageţi utilizatorii pe site şi vă puteţi concentra asupra altor procese business, mai importante, ale companiei, cum ar fi calcularea profitului sau cum să faci faţă avalanşei de comenzi etc.

Despre noi vorbesc

La noi au comandat

ОAveți întrebări? - Scrieți-ne și vă vom răspunde în decurs de o zi lucrătoare.